School of Tourism and Hotel Management
Personnel Portal
Türkçe
English
MENÜ
Institutive
Dean’S Message
General Information
Introduction To College
Administrative Units
Governance
Board Of Directors
College Board
Departments
Recreation Management
Gastronomy And Culinary Arts
Introduction Of Department
Bologna Information Package
Courses
Contents Of Courses
Staff
Academic Staff
Administrative Staff
Contact
About Us
General Information
College Board
Board Director: Dr. Kadir Faik Küçüktopuzlu
Vocational School Board
Board Director: Dr. Kadir Faik Küçüktopuzlu
Board Member Dr. Serkan Gün
Board Member Dr. Ümit Gaberli
Board Member Dr. Yenal Yağmur
Vision-Mission
Regulations And Guidelines
Forms And Petitions
Academic Calendar
Departments
Recreation Management
Gastronomy And Culinary Arts
Staff
Academic Staff
Administrative Staff
Labs
Publications
Open Access
School Coordinatorships
Erasmus +
Mevlana Exchange Programme
Farabi Exchange Programme
International Students
Activities
Gallery
Contact
Activities
Announcements
11
June 2025
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2024-2025 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAVLARI PROGRAMI
10
June 2025
SIUZEM UZAKTAN EĞİTİM TÜRK DİLİ- II VE AİİT- II BÜTÜNLEME SINAVLARI HAKKINDA
6
June 2025
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÜTÜNLEME PROGRAMI
4
June 2025
PEDAGOJİK FORMASYON BÜTÜNLEME SINAVLARI HAKKINDA
2
June 2025
SİUZEM Final Sınavı Çevrimiçi İtiraz Dilekçesi
26
May 2025
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2024-2025 YAZ DÖNEMİ STAJ BAŞVURU SONUÇLARI
23
May 2025
TÜRK MUTFAĞI HAFTASI YÖRESEL YEMEK SUNUMU
23
May 2025
TÜRK MUTFAĞI HAFTASI KAPSAMINDA WORKSHOP GERÇEKLEŞTİRİLDİ!
22
May 2025
TÜRK MUTFAĞI HAFTASI YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI
22
May 2025
TÜRK MUTFAĞI HAFTASI PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!
18
May 2025
10. YIL KUTLAMALARIMIZ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ!
15
May 2025
10. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAMAÇ PARAŞÜTÜ EĞİTİMİ
13
May 2025
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI FİNAL SINAV PROGRAMI
30
April 2025
LİSELERE YÖNELİK BÖLÜM TANITIM FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİ
28
April 2025
REKREASYON YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERİNDEN OKUMA ATÖLYESİ ETKİNLİĞİ
25
April 2025
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ 49. TURİZM HAFTASI ETKİNLERİNE KATILDI
4
March 2025
KAYIT DONDURMA BAŞVURU LİSTESİ
28
February 2025
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DANIŞMANLIK SAATLERİ HAKKINDA!
11
February 2025
GÜNCEL! 2024-2025 BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMLARI
10
February 2025
OSD678 MOLEKÜLER GASTRONOMİ DERSİ HAKKINDA
11
September 2024
Güncel Akademik Danışmanlarımız
4
September 2023
STAJ BAŞVURUSU YAPILIRKEN İZLENECEK ADIMLAR
15
May 2023
STAJ İÇİN GEREKLİ FORM VE BELGELER