School of Tourism and Hotel Management
Personnel Portal
Türkçe
English
MENÜ
Institutive
Dean’S Message
General Information
Introduction To College
Administrative Units
Governance
Board Of Directors
College Board
Departments
Recreation Management
Gastronomy And Culinary Arts
Introduction Of Department
Bologna Information Package
Courses
Contents Of Courses
Staff
Academic Staff
Administrative Staff
Contact
About Us
General Information
College Board
Board Director: Dr. Kadir Faik Küçüktopuzlu
Vocational School Board
Board Director: Dr. Kadir Faik Küçüktopuzlu
Board Member Dr. Serkan Gün
Board Member Dr. Ümit Gaberli
Board Member Dr. Yenal Yağmur
Vision-Mission
Regulations And Guidelines
Forms And Petitions
Academic Calendar
Departments
Recreation Management
Gastronomy And Culinary Arts
Staff
Academic Staff
Administrative Staff
Labs
Publications
Open Access
School Coordinatorships
Erasmus +
Mevlana Exchange Programme
Farabi Exchange Programme
International Students
Activities
Gallery
Contact
Activities
Announcements
15
April 2025
::: TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİSİ BAŞARISI:::
15
April 2025
:::TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİNE DAVET:::
11
April 2025
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!
11
April 2025
::: MÜDÜR YARDIMCISI ATAMASI :::
9
April 2025
:::: ÖĞRENCİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI ::::
9
April 2025
DİJİTAL OKUR YAZARLIK (DOY) VİZE SINAVI HAKKINDA !
9
April 2025
:::Editörlüğünü Yüksekokulumuz Dr.Öğr.Üyesi Yenal YAĞMUR un yaptığı "Dijitalleşmenin Turizme Yansımaları" kitabı çıktı:::
8
April 2025
1. SINIF GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!!!
27
March 2025
OSD ÜNİVERSİTE ORTAK SEÇMELİ REKREASYON DERSİ VİZE SINAVI HAKKINDA
27
March 2025
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2024-2025 BAHAR DÖNEMİ VİZE PROGRAMI
27
March 2025
OSD678 MOLEKÜLER GASTRONOMİ DERSİ VİZE SINAVI HAKKINDA
27
March 2025
2024-2025 BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ VİZE PROGRAMI
4
March 2025
KAYIT DONDURMA BAŞVURU LİSTESİ
28
February 2025
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DANIŞMANLIK SAATLERİ HAKKINDA!
11
February 2025
GÜNCEL! 2024-2025 BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMLARI
10
February 2025
OSD678 MOLEKÜLER GASTRONOMİ DERSİ HAKKINDA
31
January 2025
SİİRT ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2024-2025 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI
21
November 2024
SİİRT ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2024 YAZ DÖNEMİ STAJ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI
11
September 2024
Güncel Akademik Danışmanlarımız
3
November 2023
MEZUN ÖĞRENCİLER İÇİN MEZUN ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİNE KAYIT YAPILIRKEN İZLENECEK ADIMLAR
4
September 2023
STAJ BAŞVURUSU YAPILIRKEN İZLENECEK ADIMLAR
15
May 2023
STAJ İÇİN GEREKLİ FORM VE BELGELER