GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ DÖNEMİ MAZERET SINAV PROGRAMI HAKKINDA!

Mazeret sınavı için başvuru yapmış ve değerlendirilmiş öğrenci/öğrencilerin sınavları hakkındaki bilgi aşağıda yer almaktadır. Belirtilen yer ve saatte hazır bulunmanız gerekmektedir.

Öğrenci

Adı-Soyadı

Ders Adı

Sınav Tarihi

Sınav Yeri

Sınav Saati

Nu****** KA*****

Mutfak Uygulamaları-III

11.12.2024

Konukevi Mutfak

09.00-10.30


Konu: Pirinç kullanarak alakart menüde sunulabilecek bir ana yemek tabağı hazırlamak! (Otelde ya da restoranda sunulabilecek özellikte. Uluslararası mutfaklardan örnekleri inceleyebilirsiniz.)

 

Süre 1 saat 30 dakika.

 

Değerlendirme Ölçütleri

  • Zamana Uyum
  • Temiz ve Hijyenik Çalışma
  • Sunum
  • Lezzet
  • Konuya Uyum
Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
3.12.2024