GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ DÖNEMİ MAZERET SINAV PROGRAMI HAKKINDA!
Mazeret sınavı için başvuru yapmış ve değerlendirilmiş öğrenci/öğrencilerin sınavları hakkındaki bilgi aşağıda yer almaktadır. Belirtilen yer ve saatte hazır bulunmanız gerekmektedir.
Öğrenci Adı-Soyadı | Ders Adı | Sınav Tarihi | Sınav Yeri | Sınav Saati |
Nu****** KA***** | Mutfak Uygulamaları-III | 11.12.2024 | Konukevi Mutfak | 09.00-10.30 |
Konu: Pirinç kullanarak alakart menüde sunulabilecek bir ana yemek tabağı hazırlamak! (Otelde ya da restoranda sunulabilecek özellikte. Uluslararası mutfaklardan örnekleri inceleyebilirsiniz.)
Süre 1 saat 30 dakika.
Değerlendirme Ölçütleri
- Zamana Uyum
- Temiz ve Hijyenik Çalışma
- Sunum
- Lezzet
- Konuya Uyum
Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
3.12.2024