::: TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİSİ BAŞARISI:::

Yüksekokulumuz Müdürü ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah BAYCAR, TÜBİTAK BİLİM ve TOPLUM BAŞKANLIĞI tarafından yürütülen Bilim Söyleşileri Desteği kapsamında Sağlık, Lezzet ve Kültür Üçgeninde Beslenme konusu ile  28 Nisan -31 Mart 2025 tarihlerinde bölgemizdeki muhtelif liselerde söyleşiler gerçekleştirecektir. 
Öğretim üyemizi tebrik eder. sunumunun başarılı geçmesini dileriz.
+ Ek
MEHMET SELİM ASLAN (0484) 212-1111 / 3868
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
15.4.2025