Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımızdan Yeni Kitap: Eko Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Serkan GÜN tarafından kaleme alınan
"Eko Turizm" kitabı yayımlanmıştır. Kitap, eko turizmin tanımı, ilkeleri, çeşitleri, Türkiye'de eko turizm, eko turizmin önemi ve eko turizmin geleceği gibi konuları kapsamlı bir şekilde ele almaktadır. Eko turizm alanında çalışan akademisyenler, araştırmacılar, turizm profesyonelleri ve eko turizme ilgi duyan herkes için önemli bir kaynak niteliğindedir.
Hocamıza yeni kitabı için hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
6.10.2023