Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Personel Portal
Türkçe
English
MENÜ
Kurumsal
Genel Bilgi
Yüksekokul Tanıtımı
İdari Birimler
Yönetim
Yönetim Kurulumuz
Organizasyon Şeması
Bölümler
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Rekreasyon Yönetimi
Ders İçerikleri
Bologna Bilgi Paketi
Bölüm Tanıtımı
Dersler
Bölüm Kariyer Olanakları
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
İletişim
Öğrenci
Öğrenci Otomasyon
Sıkça Sorulan Sorular
Hakkımızda
Genel Bilgiler
Yüksekokul Kurulu
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Vizyon-Misyon
Yüksekokul Organizasyon Şeması
Kalite Yönetim Sistemi
Birim Kalite Komisyonu
Ar-Ge Komisyonu
Kalite Politikası
Kalite Süreç Yönetim Kitapçığı
İş Akış Şemaları
Hizmet Standartları Tablosu
Paydaş Analizi
Risk Analizi
Plan Ve Raporlar
Stratejik Plan
Brifing Raporları
İdari Faaliyet Raporları
İç Kontrol Eylem Planı
Görev Tanımları
Talimatlar
Bilgisayarlar Ve Donatıları
Soğutma Sistemleri
Dilek, Şikayet, Öneri Dilekçesi
Bölümler
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Yüksekokul Koordinatörlükleri
Erasmus+
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Yabancı Uyruklu Öğrenciler
Etkinlikler
Memnuniyet Anketleri
Staj İçin Gerekli Form Ve Belgeler
Staj Başvuru Formu
Staj Devam Çizelgesi
Staj Değerlendirme Belgesi
Staj İş Yeri Belgesi
Formlar Ve Dilekçeler
Staj Yönergesi
Staj Yapılırken İzlenecek Adımlar
Mezun Öğrenci Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Galeri
Bize Ulaşın
Duyuru Arşivi
Haber-Etkinlik Arşivi
Akademik Personel Memnuniyet Anketi
İdari Personel Memnuniyet Anketi
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Etkinlikler
GASTRONOMİDE PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ SEMİNERİ HAKKINDA!
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI
Ara sınav programı sınıf bazında ekte yer almaktadır.
Başarılar...
+ Ek
1. Sınıf Vize Sınav Programı
2. Sınıf Vize Sınav Programı
3. Sınıf Vize Sınav Programı
Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
1.11.2024