Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden Ulusal Arıcılık ve Arı Sağlığı Çalıştayına Katkı

Siirt Üniversitesi Arıcılık Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen 1. Ulusal Siirt Arıcılık ve Arı Sağlığı Çalıştayı için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz arı temalı ikramlar hazırlayarak katkıda bulunmuştur. 

Siirt Üniversitesi (SİÜ) Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen çalıştaya Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Ergün Demirhan, DİKA Siirt Koordinatörü Kadir Öz, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Siirt Arıcılar birliği başkanı, arıcılık sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri, arı yetiştiricileri ve akademisyen ile çok sayıda öğrenci katılmıştır.

Çalıştayın ikinci oturumunu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdullah Baycar yürütmüş ve "Apiturizm ve Siirt İli Potansiyeli" başlıklı bildirisini sunmuştur.



Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
20.5.2024