Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Personel Portal
Türkçe
English
MENÜ
Kurumsal
Hakkımızda
Vizyon-Misyon
İdari Birimler
Yönetim
Yönetim Kurulumuz
Yüksekokul Kurulu
Organizasyon Şeması
Bölümler
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Rekreasyon Yönetimi
Bölüm Tanıtımı
Dersler
Ders İçerikleri
Bologna Bilgi Paketi
Bölüm Kariyer Olanakları
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Öğrenci Otomasyonu
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
Kalite Yönetim Sistemi
Birim Kalite Komisyonu
Ar-Ge Ekibi
Akreditasyon Komisyonu
Kalite Politikası
Kalite Süreç Yönetim Kitapçığı
Plan Ve Raporlar
Stratejik Plan
Brifing Raporları
İdari Faaliyet Raporları
Hizmet Standartları Tablosu
Paydaş Analizi
Risk Analizi
İş Akış Şemaları
Görev Tanımları
Dilek, Şikayet, Öneri Dilekçesi
Yüksekokul Koordinatörlükleri
Erasmus+
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Yabancı Uyruklu Öğrenciler
Etkinlikler
Form Ve Dilekçeler
Tek Ders Başvuru Formu
Genel Amaçlı Dilekçe
Kayıt Dondurma
Yatay Geçiş Formu
Sınav Yoklama Formu
Not İşleme Formu
Sınav İtiraz Dilekçesi
Ders İntibak Formu
Mazeret Sınavı Talep Formu
Ders Muafiyet Dilekçesi
Yatay Geçişine Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge
Harç İade Dilekçesi
Öğretim Elemanı Sınav Not İtiraz
Staj İçin Gerekli Form Ve Belgeler
Staj Başvuru Formu
Staj Devam Çizelgesi
Staj Değerlendirme Belgesi
Staj İş Yeri Belgesi
Memnuniyet Anketleri
Staj Yönergesi
Staj Yapılırken İzlenecek Adımlar
Mezun Öğrenci Bilgi Sistemi
Galeri
Bize Ulaşın
Duyuru Arşivi
Haber-Etkinlik Arşivi
Akademik Personel Memnuniyet Anketi
İdari Personel Memnuniyet Anketi
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Etkinlikler
GASTRONOMİDE PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ SEMİNERİ HAKKINDA!
Siirt Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi!
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME PROGRAMI
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME PROGRAMI EKTEDİR.
+ Ek
REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ DÖNEMİ BÜTÜNLEME PROGRAMI
Arş. Gör. YAĞMUR CAN (0484) 212-1111 / 3877
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
13.1.2025