TÜRK MUTFAĞI HAFTASI KAPSAMINDA GASTRONOMİ PANELİ DÜZENLENDİ

21-27 Mayıs tarihleri arasında 3.sü düzenlenen Türk Mutfağı Haftası kapsamında Gastronomi Paneli düzenlenmiştir. Paneli Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Müge Kardeş moderatör olarak yürütmüştür. Panelistler arasında yer alan Yüksekokul Müdürümüz ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Nuri Sevgin, gastronominin Siirt iline katabileceği turizm potansiyeli hakkında bilgiler vermiştir. 
Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
21.5.2024