TÜRK MUTFAĞI HAFTASI KAPSAMINDA YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI DÜZENLENDİ
21-27 Mayıs tarihleri arasında 3.sü düzenlenen Türk Mutfağı Haftası kapsamında Siirt Valiliği tarafından yöresel yemek yarışması düzenlenmiştir. Jüri üyesi olarak Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Nuri Sevgin katkıda bulunmuştur.
Ana yemek ve tatlı olarak iki kategoride gerçekleşen yarışmaya çok sayıda ev hanımı katılım sağlamıştır. Ana yemek kategorisinde Perde Pilavı, Siirt Dolması ve Siirt Kiteli; tatlı kategorisinde Aside, Varak Keek ve İmçerket tatlıları yer almıştır.
Arş. Gör. KEMAL AKSU (0484) 212-1111 / 3883
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
21.5.2024