Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
Personel Portal
Türkçe
English
MENÜ
Kurumsal
Hakkımızda
Vizyon-Misyon
İdari Birimler
Yönetim
Yönetim Kurulumuz
Yüksekokul Kurulu
Organizasyon Şeması
Bölümler
Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Rekreasyon Yönetimi
Bölüm Tanıtımı
Dersler
Ders İçerikleri
Bologna Bilgi Paketi
Bölüm Kariyer Olanakları
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Öğrenci
Öğrenci Otomasyonu
Sıkça Sorulan Sorular
İletişim
Kalite Yönetim Sistemi
Birim Kalite Komisyonu
Akreditasyon Komisyonu
Ar-Ge Komisyonu
Kalite Politikası
Kalite Süreç Yönetim Kitapçığı
Hizmet Standartları Tablosu
Paydaş Analizi
Risk Analizi
İş Akış Şemaları
Görev Tanımları
Plan Ve Raporlar
Stratejik Plan
Brifing Raporları
İdari Faaliyet Raporları
İç Kontrol Eylem Planı
Dilek, Şikayet, Öneri Dilekçesi
Yüksekokul Koordinatörlükleri
Erasmus+
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Yabancı Uyruklu Öğrenciler
Etkinlikler
Staj İçin Gerekli Form Ve Belgeler
Staj Başvuru Formu
Staj Devam Çizelgesi
Staj Değerlendirme Belgesi
Staj İş Yeri Belgesi
Memnuniyet Anketleri
Staj Yapılırken İzlenecek Adımlar
Staj Yönergesi
Formlar Ve Dilekçeler
Mezun Öğrenci Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Galeri
Bize Ulaşın
Duyuru Arşivi
Haber-Etkinlik Arşivi
Akademik Personel Memnuniyet Anketi
İdari Personel Memnuniyet Anketi
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Etkinlikler
GASTRONOMİDE ÖĞRETMEN OLMAK PANELİ HAKKINDA
GASTRONOMİDE PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ SEMİNERİ HAKKINDA!
Siirt Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri Arasında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi!
TİOY