Güncel Akademik Danışmanlarımız

4.

Dr. Öğr. Üyesi ÜMİT GABERLİ

*****

·        Üniversitemizde eğitim gören her öğrenciye bağlı olduğu bölüm öğretim üyelerinden biri akademik danışman olarak atanır. Danışman; öğrencinin ders programını müfredatın gereklerine ve akademik süreçlere uygun bir şekilde planlamasına, ilgi duyduğu alanlarda seçmeli dersler seçmesine rehberlik eder.

·        Akademik danışman, her yarıyıl başında akademik takvime bağlı olarak öğrencilerine ders seçme ve derse kayıt (yeni kayıt, kayıt yenileme) işlemlerinde yardımcı olur ve öğrenci tarafından onaylanmış ders kayıtlarını kontrol ederek onaylar.

·        Öğrenciye kariyer planlama konusunda rehberlik ve yönlendirme yaparak gerektiğinde Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezine yönlendirir.

MEHMET SELİM ASLAN (0484) 212-1111 / 3868
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu